10 ago 2011, 13:08

Вяра 

  Poesía » De amor
495 0 1

Вярвай ми

и аз ще ти вярвам,

както на никой до днес,

дай ми капчица нежност,

за да получиш море.

 

Това море ще е бурно -

стихийно  и ще те носи

на свойте вълни,

а тез вълни  ще са

топли и нежни като твоите

тайни мечти.

 

Не ще стигнеш далече

без кораб, но аз ще бъда лодка

за теб и таз лодка

ще бъде отново

спасителен пояс в море.

© Мария Ергун Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??