Вярвай ми
и аз ще ти вярвам,
както на никой до днес,
дай ми капчица нежност,
за да получиш море.
Това море ще е бурно -
стихийно и ще те носи
на свойте вълни,
а тез вълни ще са
топли и нежни като твоите
тайни мечти.
Не ще стигнеш далече
без кораб, но аз ще бъда лодка
за теб и таз лодка
ще бъде отново
спасителен пояс в море.
© Мария Ергун Всички права запазени