5 sept 2009, 19:34

Вярата рисува... 

  Poesía
633 0 20

 

С тънки пръсти

вярата рисува

по стените на страха,

с шарените

цветове-надежди,

най-красивата мечта...

 

С топли устни

споменът целува

разноцветна истина-дъга.

Облаци-лъжи

си тръгват тихо

под ръка с дъжда...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??