Sep 5, 2009, 7:34 PM

Вярата рисува... 

  Poetry
630 0 20

 

С тънки пръсти

вярата рисува

по стените на страха,

с шарените

цветове-надежди,

най-красивата мечта...

 

С топли устни

споменът целува

разноцветна истина-дъга.

Облаци-лъжи

си тръгват тихо

под ръка с дъжда...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??