27 jul 2006, 15:54

Вярвай 

  Poesía
661 0 1

Гърмът Го възхвалява и славата Му носи

и ангелите също се вслушват във гнева.

Той праща мълнии и поразява

когото пожелае - и денем и в съня.

Обречен е тоз, що оспорва неговата слава.

Могъщ е Той със сила и яростен в гнева си,

света на истината Негов е.

А ти моли се да открехнеш

портата на щедростта му -

като към вода в кладенец

протягай двете длани -

ще стигнеш извора със вяра.

Без нея си залутан в мрак.

© Мохамед АлиБаба Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??