27.07.2006 г., 15:54 ч.

Вярвай 

  Поезия
659 0 1

Гърмът Го възхвалява и славата Му носи

и ангелите също се вслушват във гнева.

Той праща мълнии и поразява

когото пожелае - и денем и в съня.

Обречен е тоз, що оспорва неговата слава.

Могъщ е Той със сила и яростен в гнева си,

света на истината Негов е.

А ти моли се да открехнеш

портата на щедростта му -

като към вода в кладенец

протягай двете длани -

ще стигнеш извора със вяра.

Без нея си залутан в мрак.

© Мохамед АлиБаба Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??