Да вярваш, това значи да обичаш,
да носиш Бог в своето сърце!
Не само вярващ себе си да наричаш,
отиди на черква, заведи и своето дете.
Да вярваш, това значи да прощаваш,
да помагаш на другите хора в беда.
Да даваш пример, хората да уважаваш,
това ще го усетят и твоите деца.
Да вярваш в Бог е не само да се молиш,
да спазваш заповедите му и благодариш!
Той ще бъде с теб в радост и неволи.
Господ Бог ще ти помогне, той ще те спаси!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados