12.11.2019 г., 22:45 ч.

Вярвам 

  Поезия » Друга
632 0 1

Вярвам

 

Да вярваш, това значи да обичаш,

да носиш Бог в своето сърце!

Не само вярващ себе си да наричаш,

отиди на черква, заведи и своето дете.

 

Да вярваш, това значи да прощаваш,

да помагаш на другите хора в беда.

Да даваш пример, хората да уважаваш,

това ще го усетят и твоите деца.

 

Да вярваш в Бог е не само да се молиш,

да спазваш заповедите му и благодариш!

Той ще бъде с теб в радост и неволи.

Господ Бог ще ти помогне, той ще те спаси!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??