18 may 2011, 23:03

Вярвам, значи... 

  Poesía » Versos blancos
1472 0 17

Вярвам на всичко, което

сърцето диктува.

Вярвам във всичко, за което

душата жадува.

Вярвам в доброто, стаено

дълбоко в човека.

Вярвам във вярата,

вплела се в хората,

... на Бога в Човека!

.............            

Вярвам, значи живея!  

© Васил Бориславов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??