7 nov 2017, 8:26

Вятърът 

  Poesía » De amor
441 1 3

ВЯТЪРЪТ

 

Отвява вятър всичко временно

изписано по есенни листа.

Отвява римите в стихотворение.

Бял стих сега е Любовта...

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??