Nov 7, 2017, 8:26 AM

Вятърът 

  Poetry » Love
440 1 3

ВЯТЪРЪТ

 

Отвява вятър всичко временно

изписано по есенни листа.

Отвява римите в стихотворение.

Бял стих сега е Любовта...

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??