Вълча стая
На д-р Стоянова
Душата ме боли –
от раздялата
момиче!
И както вятъра –
така и тя –
от болка стене!
Жадува теб!
Но нима ще ми
простиш…
за твоите
грешки?!
Или…, отново тръгвам
по вълчите
закони!
Където самотата
взема своя
дан!
Ще вия, като единак –
отлъчил се от вълча стая,
но няма да те моля
за капка
топлина!
Е…, в очите нека
има влага!
Дали пък
вятъра –
разбира
моята
тъга…?!
Стоян Койчев-Шани
© Стоян Койчев Todos los derechos reservados