13 feb 2009, 6:52

Вълчица 

  Poesía
556 0 6

            ВЪЛЧИЦА

 

 

Вълчица целуна в локва луната!

После със зъби разкъса я цяла.

Във мрака се скри тя прокълната.

 

... От луната остана само сянка - бяла.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??