19 jun 2008, 10:43

Вълноломът ням е за тъгата 

  Poesía
644 0 10
Вълноломът ням е
за тъгата,
присъща му е яростта,
дълбоко във утробата
му морска
във пяна е приспана
същността...

... и там -
в играещото
със водата дъно,
русалките се раждат
със коси -
до бряг,
кожата проблясва
тюркоазено,
очите греят,
жарнати от страст.

Вълноломът ням е
за тъгата...
очаква ме...
в полюшващ танц
сълзите
с пръските русалкови
да слее.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??