5 sept 2018, 2:29

Вълшебен миг 

  Poesía
350 1 3

Камбанен звън ехти. 

Името на моето дете шепти. 

Пред Бог се врича в любов

и получава нежен благослов. 

 

Намери сродната душа. 

Намери свойто кътче в света. 

Попи майчината топлина, 

целуна бащина ръка

и блесна мъничка сълза, 

че детството избяга в ноща. 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??