5.09.2018 г., 2:29 ч.

Вълшебен миг 

  Поезия
347 1 3

Камбанен звън ехти. 

Името на моето дете шепти. 

Пред Бог се врича в любов

и получава нежен благослов. 

 

Намери сродната душа. 

Намери свойто кътче в света. 

Попи майчината топлина, 

целуна бащина ръка

и блесна мъничка сълза, 

че детството избяга в ноща. 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??