23 jul 2011, 7:56

Вълшебен сън 

  Poesía » Versos blancos
508 0 0

Прекрасен залез е на плажа,

събрал е красотата на света,

и сякаш само двамата сме ние

в приказката на света.

Поглеждам те и виждам в тебе 

всемирната любов - създадена за мен.

Докосвам те и чувствам топлината 

на твоята обичаща душа!

Една към друга плъзгат се ръцете

с копнеж и жажда да получат нежността

на две сърца, обречени да бъдат 

до края свързани с любовта!

Като свидетел тих от небесата

наднича нощната луна,

чертае пътя си тя към земята,  

за да омае две влюбени сърца!

Прекрасна е нощта, обгърнала телата,

даряваща със страст  като любовен еликсир,

изпълваща с покой телата

с блестящите звезди, покрили своята голота.

Аз искам само да те погледна

и да потъна в погледа ти мил, 

да следвам пътя на сърцата, 

за да се слеят нашите души!

Прекрасно е!

Не стигат жестове и думи, 

за да опиша красотата на мига,

преплели своята любов сърцата -

единствена любов в тоз миг на света!

Събуждам се и чувствам устните любими,

с любов полагащи целувки върху моята душа.

Вълшебно е и трябва само ние 

да съхраним света прекрасен и извън съня!...

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??