18 jul 2008, 16:26

Вълшебна целувка 

  Poesía » De amor
819 0 15
Вълшебна целувка

В замъка ми влез, принцесо моя,
докосни ме със топла ръка  
и вълшебната целувка твоя
ще съживи замръзналата душа.

И сърцето си  ще разбия
на безбройни бучки лед,
със тях любовта ти ще изпия,
ще се напия... и пак ще съм човек.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??