Jul 18, 2008, 4:26 PM

Вълшебна целувка 

  Poetry » Love
793 0 15
Вълшебна целувка

В замъка ми влез, принцесо моя,
докосни ме със топла ръка  
и вълшебната целувка твоя
ще съживи замръзналата душа.

И сърцето си  ще разбия
на безбройни бучки лед,
със тях любовта ти ще изпия,
ще се напия... и пак ще съм човек.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??