19 may 2007, 13:43

ВЪЛШЕБНА НОЩ 

  Poesía
956 0 8

 

Каква вълшебна нощ, какво родео!
Телата ни преплетени горят!
Ти Жулиета си, а аз Ромео!
Душите ни в екстаз любов зоват!

Докосвам те и всичко запламтява
с вълшебен огън, с милион искри!
Телата ни, разкъсвани от спазми,
любовен валс танцуват до зори!

Очите ти разгарят в мен огромен
пожар от вдъхновение и плам!
Душата ми ще пази вечен спомен
за тоз красив любовен ураган!

И дългите коси на самодива
с копринен блясък нежно милвам аз!
И в миг душите ни в едно се сливат,
и те обхванати от буйна страст!

А устните ти, тънки и красиви,
шептят, мълвят със нежен влюбен глас:
Обичам те – да бъдем ний щастливи,
и ме целуват бурно във екстаз!

От допира на твойта бяла кожа
през мене преминава луд волтаж!
И чувства, бликнали с любов, да вложа
в тоз сбъднат сън, красив като мираж!

А трепетът на тази нощ любовна
изпълва ни със нежност,топлина!
Обичам те, омайнице чаровна -
в живота мрачен моя светлина!.

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??