28 abr 2010, 12:08

Вълшебна нощ 

  Poesía » De amor
887 0 1

Нощта теменужена бавно се спуска,
покрива във синьо всичко над нас!
Луната постеля от облак напуска,
да грее над всички в този късен час!

Лицето ù кръгло с почуда разглежда
от бяг уморените морски вълни,
които поклащат се тихо с надежда,
че пак ще се втурнат в луди игри!

Лъчите си праща и нас да огрее,
да види в очите ни що се таи!
Радост ли свети, усмивка ли грее,
искрят ли изпълнени с много мечти?

Вълшебната нощ омагьосва ни всички,
луната ни пръска с любовни лъчи!
И лудост ли е или просто самички

открихме се ние със сълзи в очи!

Ръцете сами се протегнаха нямо,
погалиха с нежност любимо лице!
Обич с взаимност търсеха само,
че стига му туй на любящо сърце!

 

 

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Малко старовремски стил, но точно в това е чарът на песента, защото за мен и това е песен...
Propuestas
: ??:??