13 jun 2006, 21:04

Вълшебната кралица 

  Poesía
551 0 8
Сърцето ми е стара ръкавица.
Сбръчкана от времето, износена.
А някога живеех със кралица,
не си задавах глупави въпроси.
Дните ми летяха крехко-млади.
Водата до колене - топла, жива
и пишех за кралицата балади...
В спомените си пак там отивам.
Искряха чувства - електричество.
В живот-река аз търсех брод.

Вие танцувахте, Ваше Величество.
Вълшебна кралица - Любов.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??