Jun 13, 2006, 9:04 PM

Вълшебната кралица 

  Poetry
554 0 8
Сърцето ми е стара ръкавица.
Сбръчкана от времето, износена.
А някога живеех със кралица,
не си задавах глупави въпроси.
Дните ми летяха крехко-млади.
Водата до колене - топла, жива
и пишех за кралицата балади...
В спомените си пак там отивам.
Искряха чувства - електричество.
В живот-река аз търсех брод.

Вие танцувахте, Ваше Величество.
Вълшебна кралица - Любов.

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??