29 ene 2004, 15:59

Вълшебница 

  Poesía
1582 0 4
Погледна във очите
и ме озари...
Вълшебнице красива
със слънчеви лъчи в коси.

Ти идваше в нощта
с воала на мъглата
и тръгваше си сутринта
със наметало златно от зората.

Не си отивай,стой със мен,
Вълшебнице,богиньо моя!
Ти спри се,остани!
За да посрещнем заедно лъчите.

© Весела Йотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??