29.01.2004 г., 15:59 ч.

Вълшебница 

  Поезия
1579 0 4
Погледна във очите
и ме озари...
Вълшебнице красива
със слънчеви лъчи в коси.

Ти идваше в нощта
с воала на мъглата
и тръгваше си сутринта
със наметало златно от зората.

Не си отивай,стой със мен,
Вълшебнице,богиньо моя!
Ти спри се,остани!
За да посрещнем заедно лъчите.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??