3 abr 2012, 15:36

Вълшебница 

  Poesía » De amor
592 1 0

 

                                    

 

 

Красиво момиче,

 развети черни коси.

 С пурпурни устни

 и теменужени очи!

 Обичам да докосвам погледа ти.

 Да чувствам разтуптяното сърце.

Да галя меката ти кожа.

Принцесата на моите мечти!

Кралицата от сънищата ми!

 Гласът ти, кадифен,

си играе с мен,

като бриз, целуващ морските вълни.

 Нежно привидение,

 неугасваща страст...

Шептяща, изкушаваща.

 Влудяваща.

Ти!

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??