25 jul 2010, 12:29

Вълшебство 

  Poesía » De amor
1125 0 30

Вълшебство

 

Едно тихо вълшебство

минава през мен,

отнася тъгата,

подобно на вятър.

 

И мигове нежни,

докосват ефира,

топлината разнасят,

като нежен лечител.

 

И аз те усещам,

ти си на прага,

застанал с усмивка

и носиш дъгата.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??