Jul 25, 2010, 12:29 PM

Вълшебство 

  Poetry » Love
1128 0 30

Вълшебство

 

Едно тихо вълшебство

минава през мен,

отнася тъгата,

подобно на вятър.

 

И мигове нежни,

докосват ефира,

топлината разнасят,

като нежен лечител.

 

И аз те усещам,

ти си на прага,

застанал с усмивка

и носиш дъгата.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??