Вълшебство е! Докосване чрез стих...
А разстоянията - интернет играчка.
Започва всичко, сякаш на шега,
невинно, като тийн-закачка...
Прочитам те, прочиташ ме и някъде
в пространството душите се прегръщат...
Ний бяхме тръгнали за никъде, а те -
намерили се, всичко преобръщат...
Наместо поглед - топли думи...
Емотикони и сърца
са мостовете помежду ни,
по-силни и от любовта!
© Сиси Todos los derechos reservados