13 oct 2007, 12:23

Вълшебството 

  Poesía
591 0 9
 

                 Вълшебството



            И колко пъти, коленичила,


            вълшебна думичка повтарях.


            Изгубена в мечти и ничия -


            Сезам не се отваря...



            Смених сезоните и ето -


            засякох твоите мълчания...


            Намерих си вълшебството,


            смалих огромни разстояния...



            Шептящи, пръстите към мене


            запърхаха. С възторг неописуем!


            И нароените цветя в душата


            затрепкаха и заблестяха...

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??