Вълшебството
И колко пъти, коленичила,
вълшебна думичка повтарях.
Изгубена в мечти и ничия -
Сезам не се отваря...
Смених сезоните и ето -
засякох твоите мълчания...
Намерих си вълшебството,
смалих огромни разстояния...
Шептящи, пръстите към мене
запърхаха. С възторг неописуем!
И нароените цветя в душата
затрепкаха и заблестяха...
© Павлина Петрова Всички права запазени