9 feb 2023, 21:30

Вън и Вътре 

  Poesía
149 0 0

Вън: снежно, приглушено, стаено

                         до без дъх затишие.

Птиче през ореха дори не прехвръква.

И ... все тая видимост –

                                         до мръкване.

 

Вътре: в уюта, стайният,

с тихите трепкащи пламъчета

                              от камината,

Вдъхновението ми стиховете

                                            си пише.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??