9.02.2023 г., 21:30 ч.

Вън и Вътре 

  Поезия
145 0 0

Вън: снежно, приглушено, стаено

                         до без дъх затишие.

Птиче през ореха дори не прехвръква.

И ... все тая видимост –

                                         до мръкване.

 

Вътре: в уюта, стайният,

с тихите трепкащи пламъчета

                              от камината,

Вдъхновението ми стиховете

                                            си пише.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??