20 mar 2008, 17:53

Въпрос 

  Poesía
973 0 11

                   

               

        Защото казват, че си истинският смисъл

        да бъдем тук, да се родим,

        че Господ сам ни е орисал

        от раждането си към тебе да вървим...

 

 

        И ти да си последната посока

        на нашия човешки път...

        Тук на земята... Господ е високо...

        И много небеса от него ни делят...

 

 

        И може би си само преход...

        Тунел от светлина...

        И път към мамещата вечност...

         

        Ала защо рисуват те с коса?

 

 

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??