Защото казват, че си истинският смисъл
да бъдем тук, да се родим,
че Господ сам ни е орисал
от раждането си към тебе да вървим...
И ти да си последната посока
на нашия човешки път...
Тук на земята... Господ е високо...
И много небеса от него ни делят...
И може би си само преход...
Тунел от светлина...
И път към мамещата вечност...
Ала защо рисуват те с коса?
© Нина Сименова Всички права запазени
Поздравчета, умнице!