Въпрос на вкус
Ягодата е по-сладка от плътта изгнила
И какво от това? Лешоядът иска мърша
Храня мозъка си със захар и ванилия
А той от отвращение даже не преглъща
На ожаднелия комар шербет предложи!
Сервирай му каберне или датски гльог
Единствено топлата ти кръв ще го изкуши
Вкусът на болката ти е любимият му порок
Тебе те е гнус от трапезата на мухата
Но тя за френско гурме няма да я даде
Нищо не ѝ се услажда повече от ла***та
От тръпката с нечистотии да се наяде
Защо му е на мазохиста твоята прегръдка?
Прокарай нежни пръсти по меката му кожа
Предпочита гърлото си разкъсано от хрътка
И парещите резки от ледения метал на ножа
Жълтият сняг как само му събужда апетита
Ароматът на свежа мръсотия яко го влече
Всяка табуирана гадост се радва да опита
Умът ми е решен щастието от мен да съблече
© Лора Todos los derechos reservados