20.07.2021 г., 7:31 ч.

Въпрос на вкус 

  Поезия » Философска, Друга
274 0 0

Въпрос на вкус 

 

 

Ягодата е по-сладка от плътта изгнила

И какво от това? Лешоядът иска мърша

Храня мозъка си със захар и ванилия

А той от отвращение даже не преглъща

 

На ожаднелия комар шербет предложи! 

Сервирай му каберне или датски гльог

Единствено топлата ти кръв ще го изкуши 

Вкусът на болката ти е любимият му порок

 

Тебе те е гнус от трапезата на мухата 

Но тя за френско гурме няма да я даде

Нищо не ѝ се услажда повече от ла***та

От тръпката с нечистотии да се наяде

 

Защо му е на мазохиста твоята прегръдка? 

Прокарай нежни пръсти по меката му кожа

Предпочита гърлото си разкъсано от хрътка 

И парещите резки от ледения метал на ножа

 

Жълтият сняг как само му събужда апетита

Ароматът на свежа мръсотия яко го влече

Всяка табуирана гадост се радва да опита

Умът ми е решен щастието от мен да съблече

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??