Сънят ти пак къде отлитна?
Къде препусна във нощта?
Сега си толкоз беззащитна,
на любовта усетила мощта.
***
Любов ли бе това? Не! Чудо!
Неземно чувство! Топлина.
Поглъщаща ни толкоз лудо
във ден превръщайки нощта.
© Мом Todos los derechos reservados