30.01.2024 г., 11:38 ч.

Въпроси 

  Поезия » Любовна
127 0 2

Сънят ти пак къде отлитна?

Къде препусна във нощта?

Сега си толкоз беззащитна,

на любовта усетила мощта.

 

                  ***

 

Любов ли бе това? Не! Чудо!

Неземно чувство! Топлина.

Поглъщаща ни толкоз лудо

във ден превръщайки нощта.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??