16 oct 2007, 21:40

ВЪПРОСИ 

  Poesía
1014 0 12
Обясни ми защо ме вълнуваш?!
Ти не си ме прегръщал
и не си ме целувал.
С усмивка не си ме дарявал,
никога не си ме познавал...

Обясни ми защо те желая?!
Под Луната не сме мечтали,
нищо не си обещавал.
Не си ме взимал от къщи,
с палто не си ме загръщал...

Обясни ми защо те сънувам?!
Ти не си ме спасявал от буря,
край леглото ми не си будувал.
Не си ми посвещавал песен,
не си ме предпазвал - над мене надвесен...

Не си прогонвал страха ми,
не си отпивал сълзите ми,
успехите ми не си празнувал...
Пред мене никога не си коленичил...
Обясни ми тогава... защо те обичам?!

© Марияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??