Oct 16, 2007, 9:40 PM

ВЪПРОСИ 

  Poetry
1020 0 12
Обясни ми защо ме вълнуваш?!
Ти не си ме прегръщал
и не си ме целувал.
С усмивка не си ме дарявал,
никога не си ме познавал...

Обясни ми защо те желая?!
Под Луната не сме мечтали,
нищо не си обещавал.
Не си ме взимал от къщи,
с палто не си ме загръщал...

Обясни ми защо те сънувам?!
Ти не си ме спасявал от буря,
край леглото ми не си будувал.
Не си ми посвещавал песен,
не си ме предпазвал - над мене надвесен...

Не си прогонвал страха ми,
не си отпивал сълзите ми,
успехите ми не си празнувал...
Пред мене никога не си коленичил...
Обясни ми тогава... защо те обичам?!

© Марияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??