1 may 2008, 6:34

Въпроси 

  Poesía
652 0 5

Мечтая ли? Нехая ли?

Владея ли? Копнея ли?

Бунтувам ли? Слугувам ли?

Старея ли? Глупея ли?

Царувам ли? Робувам ли?

Общувам ли? Тъгувам ли? 

 

ЖИВЕЯ ЛИ?

 

Намирам ли? Позирам ли?

Играя ли? Желая ли?

Танцувам ли? Сънувам ли?

Добавям ли? Забравям ли?

Погазвам ли? Намразвам ли?

 

ОБИЧАМ ЛИ?

 

Отказвам ли? Доказвам ли?

Дочаквам ли? Оплаквам ли?

Умирам ли? Презирам ли?

Дозирам ли? Преливам ли?

                    ...

 

УГАСНАХ ЛИ? ПОРАСНАХ ЛИ?

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??