May 1, 2008, 6:34 AM

Въпроси 

  Poetry
666 0 5

Мечтая ли? Нехая ли?

Владея ли? Копнея ли?

Бунтувам ли? Слугувам ли?

Старея ли? Глупея ли?

Царувам ли? Робувам ли?

Общувам ли? Тъгувам ли? 

 

ЖИВЕЯ ЛИ?

 

Намирам ли? Позирам ли?

Играя ли? Желая ли?

Танцувам ли? Сънувам ли?

Добавям ли? Забравям ли?

Погазвам ли? Намразвам ли?

 

ОБИЧАМ ЛИ?

 

Отказвам ли? Доказвам ли?

Дочаквам ли? Оплаквам ли?

Умирам ли? Презирам ли?

Дозирам ли? Преливам ли?

                    ...

 

УГАСНАХ ЛИ? ПОРАСНАХ ЛИ?

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??