1.05.2008 г., 6:34 ч.

Въпроси 

  Поезия
651 0 5

Мечтая ли? Нехая ли?

Владея ли? Копнея ли?

Бунтувам ли? Слугувам ли?

Старея ли? Глупея ли?

Царувам ли? Робувам ли?

Общувам ли? Тъгувам ли? 

 

ЖИВЕЯ ЛИ?

 

Намирам ли? Позирам ли?

Играя ли? Желая ли?

Танцувам ли? Сънувам ли?

Добавям ли? Забравям ли?

Погазвам ли? Намразвам ли?

 

ОБИЧАМ ЛИ?

 

Отказвам ли? Доказвам ли?

Дочаквам ли? Оплаквам ли?

Умирам ли? Презирам ли?

Дозирам ли? Преливам ли?

                    ...

 

УГАСНАХ ЛИ? ПОРАСНАХ ЛИ?

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??