13 ene 2010, 22:45

Въпроси 

  Poesía » Filosófica
399 0 0

Какво да мисля, ми кажете,

след всичко, което става по света,

нима надеждата за по-добро остава

все по назад от алчността.

Докога ще мислим само за богатства,

къде остана добродетелността,

докога ще бъдем безсърдечни

към нещастието по света?

Мечтая слънце да огрява

всичките дечица по света,

и усмивката им блага

да стопля нашите сърца.

© Анка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??