Jan 13, 2010, 10:45 PM

Въпроси 

  Poetry » Phylosophy
414 0 0

Какво да мисля, ми кажете,

след всичко, което става по света,

нима надеждата за по-добро остава

все по назад от алчността.

Докога ще мислим само за богатства,

къде остана добродетелността,

докога ще бъдем безсърдечни

към нещастието по света?

Мечтая слънце да огрява

всичките дечица по света,

и усмивката им блага

да стопля нашите сърца.

© Анка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??