13.01.2010 г., 22:45 ч.

Въпроси 

  Поезия » Философска
395 0 0

Какво да мисля, ми кажете,

след всичко, което става по света,

нима надеждата за по-добро остава

все по назад от алчността.

Докога ще мислим само за богатства,

къде остана добродетелността,

докога ще бъдем безсърдечни

към нещастието по света?

Мечтая слънце да огрява

всичките дечица по света,

и усмивката им блага

да стопля нашите сърца.

© Анка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??