Имам план за теб и мен -
едно върховно удоволствие.
Загаси светлината.
Вслушай се в тишината.
Намери ме по аромата.
Харесва ли ти топлината?
Чувстваш ли насладата?
Споделяш ли страстта?
А сега?
Озоваваш се в света на
безспирния екстаз...
© София Русева Todos los derechos reservados