1.04.2008 г., 14:56 ч.

Върховно 

  Поезия » Еротична
875 0 3


Имам план за теб и мен -
едно върховно удоволствие.
Загаси светлината.
Вслушай се в тишината.
Намери ме по аромата.
Харесва ли ти топлината?
Чувстваш ли насладата?
Споделяш ли страстта?
А сега?
Озоваваш се в света на
безспирния екстаз...

 

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??