16 sept 2013, 19:08

Върнете си ми музата 

  Poesía » De humor
525 0 11

ВЪРНЕТЕ СИ МИ МУЗАТА

 

 Кой наритал ми е музата,

                        днеска да страни от мен?

                        Кой пощипна я по бузата,

                        и я плясна за кадем?

 

                        Кой изпрати я да пости

                        някъде далече, настрани,

                        затова сега със римите

                        трудно ми е, даже не върви?

 

                        Я върнете ми я, моля ви!

                        Не задържайте я там,

                        където без перото ми,

                        ще псува, а мен ще ме е срам.

 

                        Нека пак през мойто рамо,

                        да ми дудне на ухо,

                        че иначе, на, орезелих се:

                        счупи се стихото.

© Лордли Милордов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??